EOM-jalkapallolehden tiimi vahvistuu, Timo Järvenpää myynti- ja asiantuntijatehtäviin

EOM-jalkapallolehden taustatiimi vahvistuu kokeneella ammattilaisella, kun muun muassa Veikkausliiga-lähetysten selostuksista tuttu Timo Järvenpää tulee mukaan lehden toimintaan. Veikkausliigaottelujen lisäksi Järvenpää selostaa paljon myös muuta kotimaista ja kansainvälistä jalkapalloa sekä muuta urheilua. Selostustöiden lisäksi Timo on tehnyt pitkän uran myös erilaisissa myyntitehtävissä.

EOM-jalkapallolehdessä Timo ottaa vastuuta uusista valtakunnallisista yhteistyökumppanuuksista eri EOM-mediakanavien osalta. Tämän lisäksi Timon laaja osaaminen ja lajituntemus suomalaisesta jalkapallosta pääsee oikeuksiinsa EOM-jalkapallolehden syksyllä 2017 lanseerattavassa netti-tv makasiiniohjelman ja Sanansaattajat-podcastin asiantuntijavieraana. Tervetuloa tiimiin Timo!

Samaan aikaan EOM haluaa kiittää myyntipäällikkönä toiminutta Mika Heinoa, joka on ansiokkaasti hankkinut EOM-jalkapallolehdelle upeita yhteistyökumppaneita. Mika keskittyy jatkossa oman yritystoiminnan kehittämiseen. Kiitos Mika ja hyvää jatkoa yrittämiseen!

Terveisin,

Tero Karinti
Perustaja ja kustantaja, EOM-jalkapallolehti