Seurajohtaminen-seminaari

Tervetuloa vuoden 2017 mielenkiintoisimpaan urheilu- ja johtamisseminaariin, Seurajohtaminen 2017-tapahtumaan 16.11.2017 Bollis Bar & Bistrossa Helsingissä! Illan aikana useat Suomen eturivin seura- ja urheiluvaikuttajat valaisevat puheenvuoroissaan urheilujohtamisen, sponsoroinnin ja markkinoinnin ajankohtaisia kokemuksia ja näkemyksiä. Tule mukaan poimimaan ajatuksia oman organisaationne toimintaan, kehittymään ja ennen kaikkea verkostoitumaan! Tapahtuma sopii kaikkien lajien seuratoimijoille ja -aktiiveille, sekä myös yritysten kehittämisestä ja johtamisesta vastaaville. Ole nopea ja varaa paikkasi nyt alla olevalla ilmoittautumislomakkeella!

Tapahtuman aikataulu ja sisältö

17.15-18.00 Päivällisbuffet ja jälkiruokakahvitus. Kahvituksen yhteydessä tapahtuman alkusanat, Tero Karinti EOM-jalkapallolehti
18.00-18.25 Raimo Sarajärvi - Johtamisen haasteet ja muutokset kasvavassa seurassa; SJK:n opetukset
18.25-18.50 Olli Dahl - Yhteisöllisen seuran rakentaminen; Peimari Unitedin matka Kutosesta Kakkoseen
18.50-19.15 Matias Mäenpää - Sponsorieuroista kaikki irti; mitä sponsori odottaa nykypäivän urheiluseuralta vastineeksi?
19.15-19.35 Kari Haapiainen - Klubin kasvutarina urheiluseurasta liikeyritykseksi
19.35-20.00 Joni Vesalainen - Markkinointihullun päiväkirja; miten urheiluseuran ympärille luodaan ilmiöitä?
20.00 -> Paneelikeskustelu ja yhteenveto sekä vapaata verkostoitumista

Illan juontavat EOM-jalkapallolehden Tero Karinti & Kimmo Muttilainen. Tapahtuman hinta on 69€ (sis. alv 24%).

Tapahtuman menu julkaistaan myöhemmin. Oikeudet ohjelmamuutoksiin varataan. Tervetuloa!

Raimo Sarajärvi on yksi Suomen tunnetuimmista hahmoista urheilujohtamisen, ja erityisesti jalkapallon saralla. Kiinteistöalalla vaurastunut Sarajärvi on rakentanut johtamaansa seuraa suunnitelmalliesti, ja onkin johdattanut Seinäjoen Jalkapallokerhon kymmenessä vuodessa alasarjoista aina Suomen mestaruuteen ja eurokentille saakka. Puheenvuorossaan hän kertoo miten seurajohtamisen haasteet ovat muuttuneet matkan varrella ja miten seuran kasvu on muokannut johtamista. Millaisia haasteita kunnianhimoisen seurajohtajan tulee ottaa huomioon matkalla menestykseen?

 

Olli Dahl toimii Peimari Unitedin puheenjohtajana. Vuoden 2015 Grassroots-seuraksi valittu Peimari on tehnyt yhden Suomen jalkapallohistorian komeimmista uroteoista, nousemalla neljässä vuodessa kuudennelta sarjatasolta aina Kakkoseen saakka. Samassa ajassa seura on rakennuttanut uuden stadionin ja harjoitushallin, sekä satsannut voimakkaasti ammattivalmennukseen. Miten kaikki tämä on mahdollista, ja miten seura on onnistunut luomaan itsestään yhteisöllisen ilmiön pelatessaan kotiotteluita kahdella eri paikkakunnalla? Tule kuulemaa Peimarin uskomaton tarina!

Matias Mäenpää toimii VismaPPG Oy:n toimitusjohtajana ja on tämän lisäksi toiminut esimerkiksi koripalloseura Bisonsin ja Raision Nappulaliigan hallituksessa. Edustamansa yrityksen kautta Matias on vahvasti mukana usean eri lajin seurojen tukemisessa ja sponsoroinnissa, kuten esim. HJK, Tappara ja FC TPS. Nykypäivän sponsorointi ei kuitenkaan ole enää pyyteetöntä tukemista, vaan sponsorieuroille vaaditaan jo pienessäkin mittakaavassa vastinetta. Tule kuulemaan millaisia odotuksia nykypäivän aktiivisella sponsoriyrityksellä ja neuvotteluiden vastinparilla on urheiluseuraa kohtaan!

Kari Haapiainen toimii HJK:n, eli tuttavallisemmin Klubin varatoimitusjohtajana. Pitkän uran Klubin johtotehtävissä tehnyt Haapiainen on nähnyt seuran menestyksen vuodet ja haastavammat ajanjaksot. Viime vuosina HJK on rakentanut määrätietoisesti itsensä perinteisestä urheiluseurasta liikeyritykseksi, jonka toiminnan tavoite on luoda vakaa taloudellinen pohja urheilutoiminnan pyörittämiselle ja suomalaisen jalkapallon kehittämiselle. Tule kuulemaan miten Klubin liiketoiminta on rakennettu ja mitä oppeja sieltä voi ottaa omaan organisaatioonne!

Joni Vesalainen on Mikkelin Jukureiden myynti- ja markkinointijohtaja. Urheilurintamalla laajalti tunnetun Vesalaisen työnantajia ovat olleet muun muassa Jyp, JJK, SM-liiga ja Rauman Lukko. Vesalainen tunnetaan erityisen taitavana ja intohimoisena markkinoijana ja ilmiöiden luojana. Puheenvuorossaan hän kertoo huikeiden tarinoiden kautta miten pienikin seura voi innovatiivisella otteella luoda itsestään ilmiön, ja saada sekä paikallisen yhteisön että liike-elämän mukaan toimintaan!

Varaa paikkasi Seurajohtaminen 2017-seminaariin!

Ilmoittautuminen