AC Oulu kannattajatilaus

Tervetuloa tukemaan AC Oulun jalkapallotoimintaa ja varmistamaan itsellesi samalla laadukasta lukemista suomalaisesta jalkapallosta suoraan omaan postilaatikkoon! AC Oulu ja EOM-jalkapallolehti ovat sopineet yhteistyöstä joka yhdistää uuden suomalaisen jalkapallon erikoislehden tunnettuuden kasvun ja suomalaisen seuratoiminnan tukemisen. AC Oulun kannattajat voivat tilata lehden itselleen ja halutessaan myös lahjaksi. EOM lahjoittaa jokaisesta seurakoodilla tehdystä tilauksesta AC Oulun toiminnan tukemiseen 5-10€ per tilaus, tilauksen kestosta riippuen. Tule siis mukaan tilaamaan ja tukemaan omaa joukkuettasi! Kampanja näkyy ja kuuluu voimakkaasti kautta laivastonsinisten yhteisön, tervetuloa mukaan tukemaan omaa seuraasi!

EOM-jalkapallolehti kattaa sisällöltään koko suomalaisen jalkapallokulttuurin koko kirjon. Syväluotaava suomalaisen jalkapallon erikoislehti käsittelee niin Veikkausliigaa, juniorijalkapalloa, naisfutista, alasarjoja, kannattajakulttuuria kuin kaikkia muitakin eri osa-alueita.

 

Postilaatikkoon tulevan printtilehden lisäksi löydät tilaajana mielenkiintoisia artikkeleita myös kotisivuilta pitkin vuotta. Kiitos tuestasi, nähdään viheriöillä!

Terveisin,

EOM-toimitus

 

AC Oulu