FCFJ GT kannattajatilaus

 

 

 

 

 

 

Tervetuloa tilaamaan suomalaisen jalkapallon erikoislehti ja tukemaan samalla paikallista jalkapalloseuraasi Porvoon seudulla! FCFJ GT on tulevaksi kaudeksi 4.divisioonaan noussut miesten joukkue joka haluaa kehittää toimintaansa entisestään. Nyt sinulla on mahdollisuus tukea tavoitteita!

FC Futura Juniorit Ry:n kannattajat, seuran jäsenet ja tietysti kuka tahansa muukin voi tilata lehden alla olevalla tilauslomakkeella itselleen ja halutessaan myös lahjaksi esim. kaverilleen edulliseen vuosikertahintaan. EOM lahjoittaa jokaisesta seurakoodilla tehdystä tilauksesta 5-10€ per tilaus, tilauksen kestosta riippuen FCFJ GT:n (miesten 4. divisioona joukkue) toiminnan tukemiseen. Tule siis mukaan tilaamaan ja tukemaan paikallista jalkapalloilua!

EOM-jalkapallolehti kattaa sisällöltään koko suomalaisen jalkapallokulttuurin koko kirjon. Syväluotaava suomalaisen jalkapallon erikoislehti käsittelee niin Veikkausliigaa, juniorijalkapalloa, naisfutista, alasarjoja, kannattajakulttuuria kuin kaikkia muitakin eri osa-alueita.

 

Postilaatikkoon tulevan printtilehden lisäksi löydät tilaajana mielenkiintoisia artikkeleita myös kotisivuilta pitkin vuotta. Kiitos tuestasi, nähdään viheriöillä!

Terveisin,

EOM-toimitus

 

FCFJ GT