FC Santa Claus Juniorit kannattajatilaus

Tervetuloa tukemaan FC Santa Claus Junioreiden jalkapallotoimintaa ja varmistamaan itsellesi samalla laadukasta lukemista suomalaisesta jalkapallosta suoraan omaan postilaatikkoon! FC SCJ ja EOM-jalkapallolehti ovat sopineet yhteistyöstä joka yhdistää uuden suomalaisen jalkapallon erikoislehden tunnettuuden kasvun ja suomalaisen seuratoiminnan tukemisen.

“Olemme tehneet mielenkiintoisen yhteistyösopimuksen jalkapallon erikoislehti EOM:n kanssa. Kyseinen uunituore lehti pureutuu jalkapallon ilmiöihin laajemmin ja syvällisesti ja on siten jalkapalloperheen todellinen opus. Ostamalla lehden vuodeksi tuet samalla meidän seuramme toimintaa. Seuraavassa numerossa on iso henkilöjuttu seuramme pelaajasta, Leo Auttista. Itse jo lehden tilaisin.” – Pekka Saarinen, Seuran puheenjohtaja

FC SCJ:n kannattajat, pelaajat ja seuratoimijat voivat tilata lehden alla olevalla tilauslomakkeella itselleen ja halutessaan myös lahjaksi esim. kaverilleen edulliseen vuosikertahintaan. EOM lahjoittaa jokaisesta seurakoodilla tehdystä tilauksesta FC SCJ:n toiminnan tukemiseen 5-10€ per tilaus, tilauksen kestosta riippuen. Tule siis mukaan tilaamaan ja tukemaan omaa seuraasi!

EOM-jalkapallolehti kattaa sisällöltään koko suomalaisen jalkapallokulttuurin koko kirjon. Syväluotaava suomalaisen jalkapallon erikoislehti käsittelee niin Veikkausliigaa, juniorijalkapalloa, naisfutista, alasarjoja, kannattajakulttuuria kuin kaikkia muitakin eri osa-alueita.
Postilaatikkoon tulevan printtilehden lisäksi löydät tilaajana mielenkiintoisia artikkeleita myös kotisivuilta pitkin vuotta. Kiitos tuestasi, nähdään viheriöillä!

 

FC SCJ