Keravan Pallo -75 kannattajatilaus

Tervetuloa tukemaan KP-75:n jalkapallotoimintaa ja varmistamaan itsellesi samalla laadukasta lukemista suomalaisesta jalkapallosta suoraan omaan postilaatikkoon! KP-75 ry ja EOM-jalkapallolehti ovat sopineet yhteistyöstä joka yhdistää uuden suomalaisen jalkapallon erikoislehden tunnettuuden kasvun ja suomalaisen seuratoiminnan tukemisen.

KP-75-kannattajat voivat tilata lehden alla olevalla tilauslomakkeella itselleen ja halutessaan myös lahjaksi esim. kaverilleen edulliseen vuosikertahintaan. EOM lahjoittaa jokaisesta seurakoodilla tehdystä tilauksesta KP-75 toiminnan tukemiseen 5-10€ per tilaus, tilauksen kestosta riippuen. Tule siis mukaan tilaamaan ja tukemaan omaa seuraasi! Kampanja näkyy ja kuuluu voimakkaasti kautta KP-75-yhteisön, tervetuloa mukaan tukemaan omaa seuraasi!
EOM-jalkapallolehti kattaa sisällöltään koko suomalaisen jalkapallokulttuurin koko kirjon. Syväluotaava suomalaisen jalkapallon erikoislehti käsittelee niin Veikkausliigaa, juniorijalkapalloa, naisfutista, alasarjoja, kannattajakulttuuria kuin kaikkia muitakin eri osa-alueita.
Postilaatikkoon tulevan printtilehden lisäksi löydät tilaajana mielenkiintoisia artikkeleita myös kotisivuilta pitkin vuotta. Kiitos tuestasi, nähdään viheriöillä!

 

KP-75