KTP kannattajatilaus

Tervetuloa tukemaan KTP:n jalkapallotoimintaa ja varmistamaan itsellesi samalla laadukasta lukemista suomalaisesta jalkapallosta suoraan omaan postilaatikkoon! KTP ja EOM-jalkapallolehti ovat sopineet yhteistyöstä joka yhdistää uuden suomalaisen jalkapallon erikoislehden tunnettuuden kasvun ja suomalaisen seuratoiminnan tukemisen. KTP-kannattajat voivat tilata lehden itselleen ja halutessaan myös lahjaksi esim. kaverilleen edulliseen vuosikertahintaan. EOM lahjoittaa jokaisesta seurakoodilla tehdystä tilauksesta KTP:lle 5-10€ per tilaus, tilauksen kestosta riippuen. Tule siis mukaan tilaamaan ja tukemaan omaa joukkuettasi! Kampanja näkyy ja kuuluu voimakkaasti kautta KTP-yhteisön, tervetuloa mukaan tukemaan omaa seuraasi!

EOM-jalkapallolehti kattaa sisällöltään koko suomalaisen jalkapallokulttuurin koko kirjon. Syväluotaava suomalaisen jalkapallon erikoislehti käsittelee niin Veikkausliigaa, juniorijalkapalloa, naisfutista, alasarjoja, kannattajakulttuuria kuin kaikkia muitakin eri osa-alueita.

 

Postilaatikkoon tulevan printtilehden lisäksi löydät tilaajana mielenkiintoisia artikkeleita myös kotisivuilta pitkin vuotta. Kiitos tuestasi, nähdään viheriöillä!

Terveisin,

EOM-toimitus

 

KTP