Liedon Pallo kannattajatilaus

Tervetuloa tilaamaan suomalaisen jalkapallon erikoislehti ja tukemaan samalla paikallista jalkapalloseuraasi!

Liedon Pallon kannattajat, seuran jäsenet ja tietysti kuka tahansa muukin voi tilata lehden alla olevalla tilauslomakkeella itselleen ja halutessaan myös lahjaksi esim. kaverilleen edulliseen vuosikertahintaan. EOM lahjoittaa jokaisesta seurakoodilla tehdystä tilauksesta Liedon Pallon toiminnan tukemiseen 5-10€ per tilaus, tilauksen kestosta riippuen. Tule siis mukaan tilaamaan ja tukemaan juniorijalkapalloilua!

Jos haluat osoittaa tukesi erityisesti jollekin tietylle Liedon Pallon joukkueelle niin katso joukkueen nimi oheisesta listasta http://www.liedonpallo.net/joukkueet ja lisää nimi (esim. Kirkonkulma 10-11) tilauslomakkeen lahjatilaus-tiedot kohtaan.

EOM-jalkapallolehti kattaa sisällöltään koko suomalaisen jalkapallokulttuurin koko kirjon. Syväluotaava suomalaisen jalkapallon erikoislehti käsittelee niin Veikkausliigaa, juniorijalkapalloa, naisfutista, alasarjoja, kannattajakulttuuria kuin kaikkia muitakin eri osa-alueita.

 

Postilaatikkoon tulevan printtilehden lisäksi löydät tilaajana mielenkiintoisia artikkeleita myös kotisivuilta pitkin vuotta. Kiitos tuestasi, nähdään viheriöillä!

Terveisin,

EOM-toimitus

 

Liedon Pallo