PK-35 Vantaa kannattajatilaus

Oletko intohimoinen jalkapallon ja erityisesti naisfutiksen ystävä? Silloin tämä EOM-jalkapallolehden tilauskampanja on sinulle!

EOM-jalkapallolehti ja hallitseva Naisten Liigan mestarijoukkue PK-35 Vantaa ovat sopineet yhteistyöstä joka yhdistää uuden suomalaisen jalkapallon erikoislehden tunnettuuden kasvun ja nais- ja tyttöjalkapallotoiminnan tukemisen. Voit tilata lehden alla olevalla tilauslomakkeella itsellesi ja halutessasi myös lahjaksi esim. kaverillesi. EEOM lahjoittaa jokaisesta seurakoodilla tehdystä tilauksesta seuralle 5-10€ per tilaus, tilauksen kestosta riippuen. Tule siis mukaan tilaamaan ja tukemaan kotimaista tyttö- ja naisjalkapalloilua!

EOM-jalkapallolehti kattaa sisällöltään koko suomalaisen jalkapallokulttuurin koko kirjon. Syväluotaava suomalaisen jalkapallon erikoislehti käsittelee niin Veikkausliigaa, juniorijalkapalloa, naisfutista, alasarjoja, kannattajakulttuuria kuin kaikkia muitakin eri osa-alueita.

 

Postilaatikkoon tulevan printtilehden lisäksi löydät tilaajana mielenkiintoisia artikkeleita myös kotisivuilta pitkin vuotta. Kiitos tuestasi, nähdään viheriöillä!

Terveisin,

EOM-toimitus

PK-35 VANTAA