FC TPS kannattajatilaus

Tervetuloa tukemaan FC TPS:n jalkapallotoimintaa ja varmistamaan itsellesi samalla laadukasta lukemista suomalaisesta jalkapallosta suoraan omaan postilaatikkoon! FC TPS ja EOM-jalkapallolehti ovat sopineet yhteistyöstä joka yhdistää uuden suomalaisen jalkapallon erikoislehden tunnettuuden kasvun ja suomalaisen seuratoiminnan tukemisen. TPS-kannattajat voivat tilata lehden TPS-seurakoodilla itselleen ja halutessaan myös lahjaksi esim. kaverilleen. EOM lahjoittaa jokaisesta seurakoodilla tehdystä tilauksesta FC TPS:lle 5-10€ per tilaus, tilauksen kestosta riippuen. Tule siis mukaan tilaamaan ja tukemaan omaa joukkuettasi! Kampanja näkyy ja kuuluu voimakkaasti kautta TPS-yhteisön, tervetuloa mukaan tukemaan omaa seuraasi!

EOM-jalkapallolehti kattaa sisällöltään koko suomalaisen jalkapallokulttuurin koko kirjon. Syväluotaava suomalaisen jalkapallon erikoislehti käsittelee niin Veikkausliigaa, juniorijalkapalloa, naisfutista, alasarjoja, kannattajakulttuuria kuin kaikkia muitakin eri osa-alueita.

Postilaatikkoon tulevan printtilehden lisäksi löydät tilaajana mielenkiintoisia artikkeleita myös kotisivuilta pitkin vuotta. Kiitos tuestasi, nähdään viheriöillä!

Terveisin,

EOM-toimitus

 

FC TPS